Prisjustering 1. mars

Vi er her for deg

Prisjustering 1. mars

Myndighetene har bestemt at det fra 1. mars skal settes i drift nye bomstasjoner i vårt område. Dette sammen med endringer i bompengetakster og generell prissøkning gjør at våre utgifter øker betydelig. 

For å fortsatt kunne tilby trafikkopplæring av topp kvalitet ser vi oss nødt til å øke våre priser fra 1. mars for å dekke inn disse utgiftene.

Hos Mjelde Trafikkskole er bompenger inkludert i timepris, du får ingen skjulte gebyrer i tillegg til trafikkopplæringen.

Ta kontakt

Messenger

Medlem av:

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker mjeldetrafikk.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Mjelde Trafikkskole kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn