Moped eller lett mc til sommeren?

Vi er her for deg

Moped eller lett mc til sommeren?

Ønsker du å ta førerkort på moped eller lett mc i sommer kan vi i 2019 tilby mopedopplæring i på Osterøy og i Arna. Vi tilbyr også opplæring på lett mc med base i Arna.

Første steg mot førerkort er å gjennomføre Trafikalt grunnkurs. Når dette er gjennomført må du ta "grunnkurs moped" eller "grunnkurs mc", avhengig av hvilket førerkort du ønsker.

Vi har allerede satt opp grunnkurs både på Osterøy og i Arna!

Vi har gunstige pakketilbud!

Ta gjerne kontakt på e-post eller telefon om du har spørsmål. 

Ta kontakt

Messenger

Medlem av:

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker mjeldetrafikk.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Mjelde Trafikkskole kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn